The plane flew from St. Petersburg (2nd time zone) to Yakutsk (8th time zone) at 18 hours. Flight time is 7 hours. How long will it be in Yakutsk when the plane lands? Write the answer in numbers
1) 18 + 6 = 24 (hours) departure time from St. Petersburg according to the time of Yakutsk;
2) 24 + 7 = 31 (hour) time in Yakutsk;
2) 31 – 24 = 7 (hours) of time will be in Yakutsk when the plane lands;
Answer: when the plane, departing from St. Petersburg at 18 hours, lands in Yakutsk, then the time will be – 7 hours.
Remember: The process of learning a person lasts a lifetime. The value of the same knowledge for different people may be different, it is determined by their individual characteristics and needs. Therefore, knowledge is always needed at any age and position.