# Two cars simultaneously left the city in one direction. The speed of the first car is 50 km / h, the second – 25 km / h more.

May 26, 2020 | Education

| **Two cars simultaneously left the city in one direction. The speed of the first car is 50 km / h, the second – 25 km / h more. The first was on the road for 5 hours, the second – 3 hours. Find the distance between the cars after each of them has made its way**

Solution 1) 50 * 5 = 250 (km) – the distance traveled by the first car. 2) 50 + 25 = 75 (km / h) – the speed of the second car. 3) 75 * 3 = 225 (km) – the distance traveled by the second car. 4) 250 – 225 = 25 (km) Answer: at the end of the path of each car, the distance between them was 25 km.

Remember: The process of learning a person lasts a lifetime. The value of the same knowledge for different people may be different, it is determined by their individual characteristics and needs. Therefore, knowledge is always needed at any age and position.